usch för finnar.

2011-08-02 ♥ 15:18:00
Jag tänkte bara fråga om ni har några tips för bra krämer och sånt mot finnar.
Jag hatar värkligen finnar och vill bara bli av med alla. Den jag har är nog ganska bra. men är det någon som vet om det finns något ännu bätte/effectivare?
Jag har denna:

Tycker den är ganska bra!
Jag har ett par typ servetter också som jag tvättar med också.
Jag hade några tabletter också men dom är slut. sen har jag en sak som man tvättar ansiktet med typ en tvål. men det var så jobbigt så jag slutade med det.

Någon som har tips, snälla?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alla hamnar i en finn-period runt din ålder! Hela mitt ansikte var fullt, mina vänners också. Tänk bara på att tvätta ansiktet varje dag och intr täppa ansiktet med massa smink. Det går bort ska du se!! Om det är kris så finns täckstift på Apoteket, ser ut som läppstift fast det täcker finnar (hudfärgat)Är du på kalven? Jag är!

2011-08-03 ♥ 16:51:00
Postat av: Anonym

/jenni

2011-08-03 ♥ 16:51:54

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0