Ulla Skoog och Gubben

2011-08-18 ♥ 21:50:09

Ulla skooog( Bild från google)

Jag berättade ju att jag "träffade" Ulla Skoog.
Det var när vi skulle köpa Thai Mat! När vi (Jag och min syster) väntade på våran mat så kom hon in där och beställde mat.... Tyckte det var lite roligt :D
Jag gillar hennes glas ögon ;) hehe
Kan berätta en annan sak vi också såg när vi köpte den maten. Det var en gammal gubbe som stod på sin sån sak man åker på. Han typ körde in med den i en buske för att han skulle plocka björnbär. Det såg faktist riktigt roligt ut! Såndant man kommer ihåg en längre tid!
Sånna "roliga" gubbar är så "roliga". Härligt!
Tack Gubben, ett gott skratt förlänger livet :D

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0