Pollysar!

2011-08-18 ♥ 23:55:00

Lekte lite med kameran och här är en bild på tre pollysar, dom rosa är godast!
Jag har ätit hur mycket polly som hälst nu, gott med sommar pollysar!

Men det skulle jag inte prata om nu.
Jag skulle bara säga god natt, jag ska upp ganska tidigt imorgon eftersom att jag ska till Orust... Tror vi ska åka kvart i nio. På Lördag ska vi ha gäster och jag ska äta thai mat igen, pappa och dom ska äta kräftor, blä! haha.
På Tisdag ska jag kolla på ett hus med mamma och hennes man och på Onsdag börjar skolan. såg precis brevet där ifrån och fick veta att vi börjar kvart över nio. Men jag tror att allt är fixat och klart. Ska bara fixa ett lås till skåpet! Det ska faktist bli ganska kul att träffa alla, första månaden kanske är kul, innan man är helt inne i  terminen.
Men det skulle jag inte häller prata om nu!

Det jag skulle säga var att jag inte kommer att uppdatera under dagen imorgon eftersom att jag är borta. Kanske på kvällen det får jag se!

Nu ska jag kolla på TV med pappa!
Puss&Kram
Sov gott och God natt!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0