hängigare

2011-08-11 ♥ 19:49:14
Nu har jag ätit hur mycket hals tabletter som helst och lite isglass. halsen känns lite bättre men jag känner mig ännu hängigare än innnan nu! Jag orkar inte uppdatera mera idag! om jag orkar och mår bättre så uppdaterar jag imorgon!
Sov gott
Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: tessie&bella

fototvävling! :D http://tessiebella.blogg.se KRAM!

2011-08-11 ♥ 19:59:36
Blogg: http://tessiebella.blogg.se/
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

svar: kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu utsedd gå in och se om de var du:) om de inte var de så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)

Ett tips är att lägga till mig på bloglovin eller bloggkeen så ser du direkt när det kommer upp nya tävlingar:)

Om du säger till när du lagt till mig så lägger jag till dig med:)

kram

2011-08-11 ♥ 21:45:58
Blogg: http://domkallarmighannes.com

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0