Lycklig

2012-03-30 ♥ 19:27:23

Slutade halv två efter badet idag. Pappa hämtade mig direkt och körde mig till min kusin innan han åkte vidare. Vi har varit ute en stund, bland annat spelat fotboll med mina kusinbarn. En fyra och en sex åring. Just nu kollar vi på "Barda" och om en kvart blir det tacos, just nu känns allt riktigt bra och mysigt, har är lycklig helt enkelt. Har ju bestämt att inte tänka på skolan på HELA helgen. Får se vad vi hittar på imorgon, men det är iallafall earthhouer, eller vad det heter, blir att spela spel med stearin ljus. MYS.

Men som ni förstår blir det ingen uppdatering, därför tänkte jag göra som alla andra, UNDER DENNA HELGEN HAR JAG FRÅGESTUND, fråga ALLT ni vill veta!
Kram sålänge...


coolstuff

2012-03-29 ♥ 23:00:21

Jag är ennu en gång med och tävlar hos söta Emma, hon har haft jätte roliga tävlingar med fina priser hela mars, kika in! 

Denna gången är det en tävling ordnad ihop COOLSTUFF.  Jag vill vinna denna coola automatiska djur mataren. Skulle vara perfekt till Lillis när vi är borta en natt eller så.


Hade riktigt svårt att bestämma vad jag skulle vilja vinna, funderade över ett ihopfällbart litet stativ eller objektiv till kameran som nummer två, vill ha så mycket från http://www.coolstuff.se/
Checka in!


Telefon möte

2012-03-29 ♥ 22:41:36

Tjenare, nu sitter jag i telefon "möte" med min mamma. Försöker förklara för henne hur man får in musik till iphonen med itunes... Går ganska bra, hoppas jag (om det fungerar) Just nu borde hon synkronisera för att sedan ringa och berätta hur det gick!

Jag har iallafall fått massa gjort idag, packat, fixat påsk ägg, gjort matsäck, som innehåller en av dessa:

Och en massa mer.

Imorgon ska vi åka kvart i elva så jag är fortfarande vaken, men jag börjar känna mig ganska trött så funderar på att gå och göra mig klar för natten? När mamma har ringt får det bli så! 

.....Nu ringer det.....

God natt sötisar!


Loka Jordgubb/Lakris

2012-03-29 ♥ 11:29:41

Jag har nu testat en av de tre nya Loka smakerna. Jordgubb och lakris. Den var inte den godaste men den var helt okej! Värt att testa alla dom nya vilket jag ska göra! Kommer inte ihåg vika smaker dom andra var...


FINAL I SVERIGES MÄSTER KOCK

2012-03-28 ♥ 20:46:43

Nu är det finalen på TV, det är ju sjukt duktiga på att laga mat. Det skulle inte jag säga nej till att vara! Men då måste jag öva rejält! Jag är iallafall mätt och ren nu, känns gött. Ska ta ock smörja in ansiktet och benen nu medans det är reklam!

Idag har vi även köpt hem en skohylla, jag fick sätta ihop den, jag är grym på att bygga.

Imorgon är det ju slöjd, dock sy, men jag ska fortsätta med en sak som ni får se när den är klar, förhoppningsvis nästa vecka...

Imorgon ska jag somsagt till stan så det blir fullt upp hela dagen, får försöka mobilblogga något under dagen men annars får vi se när något "riktigt" inlägg kommer upp igen, eller hur?
Men nu ska jag dra mig mot TVn igen, kanske sätter jag på en kopp te på vägen och plockar med mig min katt? Sov gott kära läsare!


Dusch på tur

2012-03-28 ♥ 19:31:12


Ja, nu ska denna tjejen ta en dusch. Har inte duschat ordentligt sen i måndags, hemskt! Nu hade jag tänkt att ta mig lite mer tid till er här i bloggen också, den har hamnat totalt i bakgrunden eftersom jag haft mycket att göra. Men det måste nu ju förstå, tyvärr. Men nu ska jag försöka, och göra mitt bästa. Efter duschen!


en timme tidigare

2012-03-28 ♥ 15:47:40

Är henne, kom hem en färja tidigare idag

Men med det fick vi massa läxa i förarintyget... Jag sitter iallafall med ett glas oboy och färskt bröd som farmor hade köpt idag. I övrigt hade jag inte tänkt göra så mycket idag, ta igen tiden från igår som jag pluggade i flera timmar! 

Imorgon ska vi in till stan, Ta kort och gå till banken. på fredag ska vi simma med klassen och på eftermiddagen och över helgen ska jag vara hos min kusin och mina  kusinbarn som bor ungefär 1½ timme bort, ska bli mysigt. Kusinbarn på fyra och sex.
 


I feel fine

2012-03-27 ♥ 19:39:08


Ja nu mår jag bra, SO saken (panik ångest ämnet) är klart och jag känner mig ganska förbered för svenska redovisningen imorgon! Tror inte det kan bli jätte mycket bättre. Till middag blir det soppa och våfflor eftersom vi inte orkade äta några i förr går!
Imorgon är det gympa och annars är det nog inte så mycket mer, eller? Jag hoppas detta fina vädret håller i sig, man mår så mycket bättre, vi var faktiskt på ica och köpte glass på rasten! SÅ HIMLA SKÖNT!
NU SKA JAG BARA NJUTA,
kanske kommer jag tillbaka med bättre uppdatering nu om inget nytt uppkommer!
God natt, idag orkar jag inte mer!
 


Welcome panik

2012-03-26 ♥ 20:37:50

Jag har panik och ångest! SOx2, svenska, engelska och förarintyg! Vet inte vad jag ska göra för att slippa ångesten... Sen går torsdagen bort då jag ska in till stan och fotografen! Men nu har jag pluggat i flera timmar idag och ska njuta av detta nu, godnatt:


Erkänner min klumpighet.

2012-03-26 ♥ 09:27:21

Ja nu ska jag erkänna min klumpighet innan jag går till skolan.
Apelsin och kniv ingen bra kombo 

Skära apelsin, skära sig och få saften i såret. Aj.

Nu ska jag iallfall ta på mig yttekläder och gå mot skolan. Hoppas på att denna dagen går fort och att mamma har med sig fika när hon kommer, haha! Men hoppas alla får en toppen härlig måndag och så hoppas vi på att solen ska titta fram genom dimman även denna dagen!


Varför sriva när man inget har att säga?

2012-03-25 ♥ 18:48:55

Känner att jag skriver fast jag inte har något att skriva egentligen!
Nu tar jag och börjar ägna en stund åt att träna på min redovisning som jag hoppas har kommti upp i två eller tre minuter.


vrida FRAM klockan

2012-03-25 ♥ 15:00:00


bild

Ni har väll inte glömt att vrida fram klockan? Om eran klocka är två nu, vrid fram den en timme. Till tre! Tur man har iphone som vrider fram sig själv, det var värre med micro och vägg klockor som inte vrider sig själva! Men jag har inte hunnit vrida mina än, får göra det sen! Så har du inte gjort det? VRID ERA KLOCKOR EN TIMME FRAMMÅT!


Dagens outfit, sommar!

2012-03-25 ♥ 12:10:07


Linne-Gina / Byxor-Cubus
Här var dagens outfit, fattar inte varför dom blir så suddiga, men så är det.
Nu ska jag ta mig ut u det fina vädret, vi ska när till båten så fort pappa satt på en tvätt maskin... Ikväll kanske man kan grilla? Det vore grymt skönt. Första grillningen 2012 den 25 mars! Hopaps pappa håller med om det!

Sen passar jag på att säga grattis till min fina och snälla kompis, MOA BLIR 14! Grattis till dig Underbara vän! Hoppas du får en bra dag!

Njut av det fina vädret och hoppas ni inte läser detta för än ikväll (om ni inte läser från mobilen) för nu ska man vara ute och sola!


Recension

2012-03-25 ♥ 10:35:20

Hej på er, just nu  sitter jag och skriver en recension om min blixt på Elgigantens hemsida!

I dag är det fina väderet tillbaka och vi ska ner till båten senare och se om den startar efter att ha leget i vattnet hela vintern! Då kanske det blir en båttur. Sen blir det att fortsätt skriva på svenska uppgigten!


Det skedde en liten olycka...

2012-03-24 ♥ 19:57:29

Ja, förut råkade jag dra svansen av katten...

....Fast nu är den lagad! Stackars lilla katten!

Nu har jag iallfall bestämt plugg träff med mamma inför nästa vecka. Måndag blir det, behöver massa hjälp med SO, det är verkligen mitt svagaste ämne, Samhällskunskap är pyton!

Men jag hoppas ni haft en skön och slapp lördag, och att ni får en skön söndag imorgon. Jag ska sätta mig i soffan nu, det blir nog resterna av pizzan till middag. Tack för idag Ebba!
Puss och godnatt!


Nice surprise

2012-03-24 ♥ 19:24:44

foto shoot
Ja nu är Ebba här och vi har sett två filmer, käkat popcorn, godis och druckit läsk. Efter filmerna gick vi till mitt rum och där stod min kamera! Självutlösare!

Vi har själva fått många goda skratt, så nu bjuder vi er på ett!
Privat medelande till Victor:
Hur är det med fot(o)en? Krya på den och hoppas du kommer på måndag! Puss på dig!

Senare ska jag kolla på smartare än en femteklassare (fast en jag känner mig så dum då). Får också se vad jag får för middag! Idag blev vädret inte så bra som jag hoppades! Inte kallt men ingen sol, mest dimma!
Njut nu av den vackra bilden ovan!
Puss och hej 


Dagens outfit och katt

2012-03-24 ♥ 13:09:10


Byxor-HM / Tröja-Ullared / Strumpor-New body / Skärp-HM
Ber om ursäkt för dålig kvalitet!

Jag har smsat Ebba, och jag har duschat. Är en fräsh tjej nu. Dock har ja bara skrivit ytterligare 57 ord men jag har skrivit ut lite papper med information på...
Jag och Ebba ska iallafall kolla på Eclips och Breaking dawn, har sett båda men Ebba har inte sett breaking dawn så jag får se den igen för tredje gången, men det gör inget för den är ju så grymt bra!


Lägg en röst på mitt rum!

2012-03-24 ♥ 11:09:54


Ägna gärna några sekunder åt att rösta på mitt rum!
Klicka på bilden, då kommer det fram en ny sida, där trycker du på "Lägg en röst"!
Har du en blogg blir du länkad om du röstar och sedan kommenterar här att du gjort det!
Tack på förhand!


A new friend

2012-03-24 ♥ 10:36:11

Igår fick Lillis träffa sin nya kompis, musen jag gjort i slöjden

Hon gillade den inte!
Pappa har åkt för att spela fotboll och jag ska sätta igång och skriva lite på min redovisningen, jag har endast skrivit 700 tecken och har slut på ideér...

Sen får jag se till att ringa Ebba, det är väldigt dimmigt idag men det var det ju igår morse också och så blev vädret fantastiskt. Så nu hoppas vi på det och håller tummarna på ännu en fantastisk och varm dag! Hoppas ni alla och jag får en toppen bra lördag.

Igår kom jag (med hjälp av några i klassen) fram till att det inte är långt kvar till jag går ur sjuan, det är två veckor kvar till påsklovet och efter påsklovet är det elva veckor kvar. I dom elva veckorna är det Två lovdagar, Kristihimmelfärd, första maj, orientering och operation dagsverke. Räknar man ihop det är det ju faktiskt inte jätte långt till sommarlovet!
LÄNGTAR


Söta formar

2012-03-23 ♥ 19:45:44

Hejsan, det blev bakning också, eftersom att när jag kom hem lovade jag min kusin det. Trodde inte städningen skulle ta så lång tid! Blev precis klar, med undantag för ca en halv timmes bakning. Pappa blev glas och kusin blev glad, kusinen blev glad över dessa:

Nu ska vi äta pizza och klockan åtta blir det minuten. Jag tänkte även påbörja min svenska (muntlig) redovisning, den är till tisdag och jag har inte ens börjat. Redovisningen ska var vara i minst 2-3 minuter! Vill inte, vågar inte, kan inte! Den ska iallafall vara om en perser (En Lillis katt) tror jag ska ta med bilder på henne!

Så nu önskar jag er en fortsatt trevlig fredags kväll. Imorgon ska pappa spela fotboll och jag ska vara med Ebba, vi ska ha film dag (om inte vädret är allt för bra, då blir det nog fotografering, eller vad säger du Ebbs?)


Shorts städning!

2012-03-23 ♥ 14:35:27

På gott humör i det fina vädret!
Ja idag är det fantastikt väder, jag har precis ställt upp förrar och fönster och ska nu sätta igång med vår städning! Jag har till och med fått få mig shorts!

Ursäkta vita ben!
Men nu ska här städas, ska överraska pappa när han kommer hem med nystädad lägenhet!


5 timmar, 40 minuter

2012-03-22 ♥ 19:10:36


God natt härliga läsare och härliga dag.
Gympa kläder packade, förarintyg gjord, Engelska gjord och SO gjord. Känns mycket bättre att inte allt längre hänger över en! Tror bara det är svenska och en annan SO uppgift kvar!

Nu ska jag gå och ta en dusch innan det blir spagetti och köttfärsås vid TVn. Denna veckan återstår bara imorgon, 5 timmar och 40 minuter kvar av denna skol veckan, känns härligt! Men nu ska jag inte snacka mer, får se vad jag hittar på imorgon, kanske baka muffins med mina kusiner om dom kommer, eller något annat!
Sov gott


My dream camera for now!

2012-03-22 ♥ 18:15:11

Jag vill att detta ska bli mitt nästa steg i intresset: FOTOGRAFERING!


En NIKON D5100:
16,2 Megapixel
Filmar i HD
3 tums Vinklingsbar skärm
 med objektiv runt 8000!
Någon som har eller har testat en Nikon D5100? Är den isånnafall bra?
Kan jag ha den om tre år...? 
 
 


Vinn länk genom att gissa rätt

2012-03-22 ♥ 17:21:31





only 999 different ways to do it on

2012-03-22 ♥ 17:05:12

Ett hänglås som varit låst i flera år blev igår upplåst!

Satt och pillade med det igår, började på 001, 002, 003 och sedan var det 266, tack pappa för att du inte valde 992 eller något när du låste det! Men nu är det upplåst och kan anändas nästa fredag när vi ska simma med klassen, längar inte! Men det är iallafall bara det vi gör nästa fredag, börjar 10.45 och slutar vid tre!

Jag är snart klar med förarintyget och ska sätta igång med SO!


I am Alive,

2012-03-22 ♥ 15:53:02

but somethimes can everything just freak out!
I hope that i now can start from the begining here and in real life....

Jag är iallafall ledsen att jag inte hunnit uppdatera, men jag har haft jätte mycket att göra, Det har jag egentligen nu också men jag kännde att jag behövde en paus från annat och bara skriva av mig lite här.
Igår var det utveckligssamtal, kom fram till att jag inte tycker om att vara i centum, vilket jag verkligen håller med om, jag hatar att prata inför klassen och att hålla redovisningar mm. Igår fick jag även stress träna till spanska förhör idag, får hoppas att det gick bra! 
I tisdag hände inget specielt, allt var som vanligt med läxor och sen har jag när jag kommit hem efter skolan slängt mig i soffan och knappt rört mig innan pappa kommit hem, måste kanske försöka komma i säng tidigare än jag gör!

Men nu ser vi framåt, är det sommaren som är framför oss? Soligt och varmt idag! Det gör ju det hela mycket bättre! Känner mig mycket piggar och gladare, plus att jag har Sean den förste Banan i bakgrunden! Det ända som känns dåligt är att jag har mycket läxor som väntar, så ska sätta igång nu så jag kan bli klar och känna ännu bättre!


clean girl waiting for salmon

2012-03-20 ♥ 18:46:49

Nu är det en ren tjej som sitter vid datorn, precis uthoppad från duchen! Ikväll blir det lax till middag och lillis får inte smaka, haha.

Jag har fortfarande inte tagit tag i spanskan. Men det ska göras nu, iallafall fram till halv åtta, då blir det "halv åtta hos mig". Imorgon innan utvecklingssamtalet ska jag fika med mamma så jag kommer inte vara hemma så mycket imorgon. Mobil blogg blir det kanske!

Känner att jag för tillfället har brist på något att skriva och brist på tid att skiva. Får de hur det blir i fortsättningen men för idag säger jag hejdå och godnatt!


Ice cream

2012-03-20 ♥ 17:07:17

Jag fick ta en glass, eftersom jag nästan gjort klart sammhällskunskapen och för att jag haft prov idag.

Happy girl!


Pasta, ost- och baconsås

2012-03-20 ♥ 15:47:05

Här är mitt mellanmål (rester från igår) för dagen, super enkelt och gott.

Vill du göra enkel ost- och bacon sås?
koka pasta
värm milda ost sås
stek bacon
Blanda allt i en skål och klart att äta!

Nu ska jag plugga spanska och sedan packa gympakläder. Ska ta det lite lungt och om jag hinner ska jag plugga samhällskunskap också, så jag inte har så mycket imorgon! En sak till, NO provet är över och jag tror faktiskt att det gick bra!
Puss sålänge!


Skola nästa

2012-03-20 ♥ 07:19:02

Nu är det snart dags att ta på mig en riktig tröja och ta stegen mot skolan, jag taggar för NO prov, önska mig lycka till! Hoppas att det går bra... Idag är det ju tisdag och bara fyra dagar återstår i denna skolveckan, hoppas dom går fort, imorgon får jag ju även sluta halv två! Annars är allt bra med mig iallafall, hur är det med er alla?


HEJ SMART TJEJ

2012-03-19 ♥ 19:35:57

Ja, är man riktigt duktig (som jag) så kan man lyckas med detta:

Det måste vara så att glasen har dålig kvalitet eller att jag är väldigt duktig eftersom att kag lyckats göra sönder två stycken av de på kort tid... Hoppas på dålig kvalitet, haha!

Nu ska jag gå och kolla på "Halv åtta hos mig" och sedan "familjen annorlunda". Får se om det blir en kopp te eller en flaska kallt vatten... Jag har läst egensom allt till NO provet så jag får hoppas att det går bra nu. Imorgon ska spanska, engelska och SO göras eftersom att jag ska ha utvecklings samtal på onsdag!

Sov gott!


Shopping!

2012-03-19 ♥ 18:19:49

Här är de två par nya byxorna och en natt kräm som (förhoppningsvis) är bra!
cubus 199 kr                                                   cubus 99kr

79 kr, apoteket.


vill du bli länkad?

2012-03-19 ♥ 16:47:52



HEJ VÅR

2012-03-19 ♥ 16:36:49

Titta vad jag hittade när jag gick hem, jag sprang in, hämtade kameran och tog en bild för att sprida vårkänslan

Blommor kommer, snart är våren här på riktigt! Hoppas jag iallfall. Nu ska jag plugga till NO provet och har INTE tid att sitta här vid datorn. Men jag lovar att jag skriver mera senare. Kommer även upp en ny chans till länk senare!


Saknar tills jag dör

2012-03-19 ♥ 14:00:30

Ja, alltid längtar man efter något. Just nu längtar jag tills denna dagen är över. Två lektioner kvar(15.30 eller något).

När jag kommer hem ska det pluggas, NO prov imorgon.... Och sen andra saker, spanska är nummer två! Men det finns annat att längta till


FÖRLÅT MIG!

2012-03-18 ♥ 21:00:43

Förlåt att jag inte skrivit ett enda ord på hela dagen! Men imorse tog jag det bara lugnt och sedan när vi var ute med båt drog det ut på tiden. Kom hem för en stund sedan och har ätit. Sitter just nu bara med en kopp varmt te och laddar upp för nästa skolvecka! Bland annat NO prov, spanska förhör, engelska förhör, SO frågor och förbereda för en muntlig redovisning på minst 2-3 minuter inför klassen, usch!

Jag har lite idéer för kommande inlägg från datorn när jag får tid, sen vet jag att jag lovat att visa nya kläderna, det ska jag också göra när jag får igång datorn, imorgon kanske? Det kommer när jag kan, hinner och vill...

Jag har haft en härlig helg, hoppas att ni också har haft det, HAR NI GJORT NÅGOT SPECIELLT?

Avslutar med en bild på när Lillis var mindre, och då det var sommar. Lillis hade också blivit rakad, sååå söt!


Grill sten

2012-03-17 ♥ 18:29:56

Vet ni vad jag precis har gjort här hemma hos min mamma? Jo jag har faktiskt precis grillat. I vardagsrummet. På en sten. Så himla gott var det och roligt också, Dock blev det lite osigt i vardagsrummet...

Just nu kollar vi på Per Morberg och sedan blir det nog smartare än en femteklassare, glass och popcorn. Härlig lördag, imorgon klockan tre ska jag somsagt ut med båt!


Frölunda torg

2012-03-17 ♥ 14:47:35

Japp, nu är jag hemma efter shopping på frölunda torg och en frapino espresso house, mums! Shoppa iallafall två par byxor och två krämer, visar när jag har kamera och grejer hos pappa...

Ikväll blir det middag på sten och sedan glass. Till TVn blir det popcorn och läsk. Kanske även något godis om vi orkar åka och köpa det. Mamma har börjat plocka fram påsk saker och jag tänkte göra en kopp te och sätta mig vid TVn en stund!

Hoppas ni alla fått en härlig början på helgen och att ni får en bra fortsättning. Skriver senare om det finns något att skriva!


Grym eller?

2012-03-16 ♥ 22:02:15

Sitter i soffan nu och dricker påskmust med mamma. Kollar lite på tv också...

Var på gymmet förut, 10 min rodd, 5 min cykel, 20 min löpband och fem minuter va det nu heter. Sen lite styrka och jag lärde mig även att rocka rock ring. Plus att det var gympa i skolan idag, känns gött, träningsverk imorgon?

Jag och mamma spelar just nu ett roligt ordspel, är man bäst eller...


jhshop.se

2012-03-16 ♥ 15:18:52

Vet ni vad jag tycker ni ska göra?
Kolla in JHSHOP.SE.
Snygga smycken och lite annat. Det tar inte lång tid att gå dit och titta, eller kanske beställa något snyggt!

Klicka in där NU!
Använd bilden eller länken ovan för att komma dit!


Bild

2012-03-16 ♥ 13:27:20

Sitter på bild lektion nu, vi har vikarie som är riktigt, riktigt jobbig! Vi slutar två, alltså inte allt för långt kvar av denna skolveckan! Förra lektionen var gympa och efter skolan ska jag till mamma, vi ska till gymmet, härligt att sätta sig men en godispåse efter det!

Jag är iallafall klar med min bildmapp, från början skulle det bli heffaklumpen men sen kunde jag inte göra snabel mm. Såhär ser han ut:


Breaking dawn

2012-03-15 ♥ 20:06:49

Förlåt att jag inte skrivit några "riktiga" inlägg från datorn idag. Men jag har inte hunnit att ens starta datorn under dagen, imorgon kommer inte bli mycket bättre... Ni får se hur mycket det kommer att uppdateras!

Jag har iallafall precis ätit middag, jätte gott! Bästa på länge faktiskt... Men vet ni vad jag ska kolla på nu?


Bacon och ostsås

2012-03-15 ♥ 17:34:37

Hejsan, det är slut på den ända torsdagen vecka 11 2012. Nu är det bara fredag kvar innan det är helg och jag ska till mamma. På söndag ska jag ut med båt, det är ett "plus i kanten" på förarintyget. Från klockan 15-17 ska vi vara ute. Jag ska ut med Goa Moa och en tjej till!

Just nu sitter jag och pluggar, det är för tillfället matte. Jag har precis gjort iordning mitt pennfack också. Lagt i nya pennor och vässat dom gamla!
NU: Fortsätta plugga matte och sedan laga spagetti med bacon och ostsås!


3 DL havregryn

2012-03-14 ♥ 19:14:06

FICK EN KOMMENTAR OCH JAG HADE MISSAT ATT SKRIVA ATT DET SKA VARA 3 DL HAVREGRYN I HAVREFLANEN!

Pappa är nu hemma från mötet och maten är klar, därför ska jag stänga av nu och sätta mig i soffan. Snart börjar "halv åtta hos mig" och klockan åtta "sveriges mästerkock. Men jag tänkte att jag kan visa er ett kollage som jag gjorde förra sommaren. Jag är expert på att fotografera när någon gapar...


God natt alla söta
Ses imorgon!
puss


eight truths about me

2012-03-14 ♥ 18:24:45


Lättaste, Recept på Havreflan

2012-03-14 ♥ 17:38:35



HAVREGRYN 3 DL


Fotorunda?

2012-03-14 ♥ 17:11:00

Funderar på att gå ut och göra en fotorunda i det fina vädret?

Idag hade vi gympa, egentligen höjd hopp men vi fråga våran lärare om vi inte kunde få gå ut och springa i det fina vädret istället, DET FICK VI. Nu känns det jätte bra eftersom att vi sprang ganska mycket! Sen hade vi förarintyg och fick veta att nästa vecka är det inget, men vi fick massa frågor i böckerna...

Annars vet jag inte, jag ska laga mat senare eftersom pappa är på föräldrar möte. Får se vad det blir. Men nu ska vi se vad jag kan hitta på för att göra någon roligt i bloggen!


Calippo shots

2012-03-14 ♥ 16:17:03

Tjenare, nu är jag påväg hem och skolan är slut för idag. Idag slutade vi lite tidigare så eftersom att färjan ändå inte går så följde jag och min kompis med två andra kompisar och käkade glass!

Testade den nya GB glassen, calippo shots, strawberry & Lemon. Den smakar som twister...

 


Belöning

2012-03-13 ♥ 19:30:00

Nu när jag tränat med app och tagit en lång promenad så fick jag en belöning, FESTIS!

Sen har jag ju tagit en dusch och ätit middag! Om typ tre minuter börjar halv åtta hos mig så jag ska gå och bubbla mig en flaska bubbelvatten också. Efter halv åtta blir det nog äntligen hemma och sedan house! Imorgon är det skola igen, spanska förhör, idrott och föratintyg är det som bland annat står på schemat!

God natt & Sov gott
Puss


Kvällspromenad

2012-03-13 ♥ 18:27:20

Jag är just nu ute på kvällspromenad i solnedgången. Så härligt efteråt att känna att man rört på sig lite, annars är det ju bara gympan i skolan två ggr i veckan.

När jag kommer hem har pappa förhoppningsvis gjort middag och sedan blir det en dusch och lite mer övning till spanskan, kanske läser igenom förarintyget en gång till också.

Nej, fast att det verkligen känns som att våren är på G så har jag suttit här en stund nu och börjar bli lite kylig. Jag ska traska vidare hemåt!


beskyddare eller äcklig?

2012-03-13 ♥ 16:23:19


Lillis jagade en spindel över köks golvet igår kväll. Ska jag kalla henne äcklig för att hon gjorde det och rörde en spindel med tassarna eller beskyddare för att hon hittade den så pappa kunde ta bort den innan den hitta mitt rum... Tänk om jag lixom hade fått den i sängen  på natten?! Ska nog tacka henne ändå. Men hon fick INTE sova i min säng i natt iallafall. Spindlar är min VÄRTA forbi i hela världen!

Nu ska jag:
• Packa gympa kläder
• Testa min nya tränings app
• Ta en promenad
•Träna spanska!

Puss sålänge!


Fint väder!

2012-03-13 ♥ 11:23:23

Hejsan, sitter och ska snart ha engelska. Sen är det lunch och slutar klockan tre! Får se vad jag gör då, tror jag ska träna lite! Känns så skönt efteråt! Men ska börja jobba nu!

Egentligen vill jag bara hem till Lillis och komma ut i det fina vädret!


Naturliga lockar

2012-03-12 ♥ 20:33:43

Ja, det blev sent, gick där i från vid sju och sen var det så himla gott väder ute så jag tog en lång promenad. Kom hem precis lagom till familjen annorunda. När det slutar ska jag gå och ta mig en dusch och sedan blir det en kopp te. Men måste säga att det var himla gott med en kvälls promenad, kanske ska jag göra det till en vana? Idag fungerade det i bara väst och tjockis tröja...

Jag har faktiskt naturliga lockar längst ner i mitt hår, men idag så syntes det vädligt mycket i min tofs, vilket jag inte tycker om

Tycker inte om det i mitt hår, det växer aldrig heller!

Nu börjar det igen, sov gott så görs vi imorgon!
Puss&Kram


Kalas

2012-03-12 ♥ 17:00:16

Kom precis på att jag ska dra på kalas nu, min farbror fyller år

Får se när jag kommer hem sen, men pappa ska på möte igen, och på tisdag också. Då känner jag att jag har tid att lägga lite tid vid datorn och bloggen, bland annat... Sen blir det ju lite läxor också.

Men just nu känns livet underbart, Solen skiner och vi har just nu bara fått två läxor denna veckan. Jag är en lycklig tjej!
Puss sålänge!


Massa Lillis

2012-03-12 ♥ 16:53:51

Ja, efter skolan idag stannade jag en stund och pratade med en av mina sköna vänner. Han tyckte jag skulle lägga upp kort på Lillis så här kommer några bilder på min Perser, katten Lillis






Vad tycker ni?

2012-03-12 ♥ 12:09:48

Vad tycker ni om dessa byxor? Tycker ni dom är snygga? Om man tar bort skärpet?


Good Morning

2012-03-12 ♥ 08:39:56

Har precis käkat frukost och en apelsin. Så himla skönt med sovmorgon, börjar först 10.10! Sitter vid TVn med Lillis och kollar på sjukhuset, lite slö tittande innan jag ska ta på mig kläder.

När jag kommer hem idag behöver jag göra en ansiktsmask eller något, känner att mitt ansikte behöver det... Annars blir det nog bara att träna lite spanska, tror det är 14 glosor eller något så det borde gå fort!

Hoppas ni alla får en trevlig måndag som Inte är allt för jobbig! Puss & Kram


Godnatt underbara dag

2012-03-11 ♥ 20:12:00


Ja tänkte säga godnatt till er nu,
Ska gå och ta en dusch innan jag slår mig ner vid TVn med en kopp te. Men innan de så vill jag önska en sak: Att det i fortsättningen ska fortsätta vara lika skönt väder som i dag, och såklart varmare är okej också!

Imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan igen, dax för en ny veckas kämpande, men jag försöker tänka positivt, det är ju faktiskt inte så långt kvar, och emellan har vi ju påsklov och kristihimmelfärds dagen. ATT TÄNKA POSITIVT HJÄLPER! Lägg det i erat bakhuvet, det är bra att komma ihåg!

God natt NI älskade läsare 


Bio, En gång i Phuket

2012-03-11 ♥ 19:19:19

Som sagt så var jag på bio i lördags,



Mina ord om En gång i Phuket:
Den är ganska förutsägbar. Efter första kvarten viste man hur filmen skulle sluta. Men den var ganska rolig och bra att se ändå. Det är inte den bästa jag sett men inte helller den sämsta. Sen kände jag också att det inte fanns någon direkt "röd tråd" heller. Kanske var det bara jag som inte hittade den?


shoes 29 kr

2012-03-11 ♥ 18:50:34

I fredags när jag handlade med mamma fick jag nya skor

Varma, sköna, fina och billiga! 29 KR! FYYYYND!
Använt dom två gånger bara, men ändå. Får se hur det känns om ett tag, men inga tecken på skoskav eller liknande, vilket jag brukar få väldigt lätt annars! Jag klagar absolut inte på att slippa! Ja, annars händer inte mycket här, pappa inte kommit hem och jag har precis ätit en rullmacka med brio ost, mums!


K specil

2012-03-11 ♥ 18:18:42

Självklart är detta

En K special mellanmåls sak, den som gissade rätt först var
ELINA
Checka in hennes fina blogg!


Hemma hos pappi med kel katt

2012-03-11 ♥ 17:08:46

Nu har vi handlat mat och är hemma hos pappa igen, Jag tror faktiskt att det var någon som saknat mig

Hon har varit väldigt kelig ända sedan jag kom hem för en liten stund sedan! Gått runt mina ben och nu ligger hon på skrivbordet. Hon gick faktiskt frivilligt med på att sitta i mitt knä medan jag torkade hennes rinniga ögon! Sött tycker jag! Ursäkta den fula trappan!

Snart ska jag ta och lägga in spanska glosorna på glosboken och sedan ska jag fika med min farmor medans pappa är på möte, ikväll blir det också "så ska det låta" och en film. Får se vad det blir till middag också!
Men jag har haft en jätte mysig och trevlig helg,
VAD HAR NI GJORT I HELGEN?


Klockan 8?!

2012-03-11 ♥ 09:06:09

Idag vaknade jag återigen av mig själv, fast klockan åtta. Det borde ge mig bra resultat in för kommande skolvecka, eller? Hoppas det inte blir så mycket i skolan denna veckan!

Snart blir det frukost, till min kurrande mage och sen ska vi nog dra ner till gymmet och springa lite löpband eller kanske cykla lite. Ska bli jätte roligt, första gången! Men eftersom jag inte duschar innan vi åker dit så måste jag föra något åt detta NU


LOREEN!

2012-03-10 ♥ 22:30:15

Grattis till Loreen, tack Sverige och alla som röstade på den bästa och mest värdiga vinnaren. Nu skickar vi henne till Baku... Succé!

Idag har jag för första året hjälpt till lite att rösta fram henne till vinst! Nu fortsätter kvällen här hemma med deckare och lakris pipor!


MELIDIFESTIVALS FINAL 2012

2012-03-10 ♥ 18:30:00





 3. Dead by april
"Mystery"



5. Top cats
"baby doll"










Pucko+jordgubbe

2012-03-10 ♥ 09:48:27

Idag är jag nästan stolt över mig själv, vaknade av mig själv, pigg och utvilad klockan halv nio! Nu väntar en lång och skön dag, med bland Annat bio, bibliotek och melodifestivalen! Sen håller jag tummarna för att det snart är frukost....

Dock har jag tjuvstart den, med pucko och en jordgubbe, så himlarnas gott!


Elsas hemlighet

2012-03-09 ♥ 23:16:52

Jag fick lite glass jag också... Men nu ska vi krypa till kojs för att hinna med en massa saker imorgon! Bland annat biblioteket. Men jag tänkte inte sova riktigt än så jag passar på att uppdatera lite.

Jag har spenderat lite av kvällen med en cykla en kilometer på tränings cykeln och sen har jag käkat godis i (lite) massor, men mysigt har vi haft fast det inte bliv så sent.

Detta ska jag spendera någon timme med nu, hoppas den är bra!


Glass

2012-03-09 ♥ 19:37:02

Hos mormor,
HEj igen, vi ska precis käka glass hos mormor nu! Hoppas det är god glass! Sen har jag precis fixat ett inlägg till er som handlar om melodifestivalen. Ni kommer att få se det imorgon! Så håll utkik. MEn nu ska jag käka glass innan den smälter eller innan dom andra ätiti upp sin! Får skynda mig!


Mamma

2012-03-09 ♥ 14:53:02

Snart ska jag gå till färjan, det är äntligen helg!
Får se när jag är hemme, vi ska handla lite och så men jag har med min mini PC, så det blir nog lite uppdatering i helgen!

Arkiv bild!


Vilken header?

2012-03-09 ♥ 14:35:22

En sör tjej, Nikki har gjort en två headrar till mig. Jag kan inte bestämma vilken jag ska ha. Hjälp mig, vad tycker ni?

1.

2.


Min lilla katt

2012-03-09 ♥ 10:30:57

Tjenare på er, matte just nu. Väntar på min lärare för jag fattar ingenting, haha. Efter matten som slutar kvart i är det bara bild och idrott kvar(+lunch). Slutar två, så skönt!

Idag ska jag ju till mamma och pappa ska också bort, så min farmor ska vara katt vakt till min lilla Lillis. Får hoppas att det går bra... Nu ska jag jobba vidare! Hoppas nu får en härlig fredag!


Lite nytt?

2012-03-08 ♥ 19:14:33

Hiss eller Diss på det nya? Men den är ju inte klar. Men jag tror det som hängt sig är fixat. Dock inte så mycket förändring...
Nu ska jag käka middag och packa gympa kläder! Imorgon ska jag till mamma, det ska bli mysigt. Hoppas på en stor godis påse och massa god mat!

Annars händer inte mycket. Slappar och tar det lungt bara! Men nu ska jag fixa en sak. Ni kommer få se på lördag! Sleep well!


ALLT!

2012-03-08 ♥ 15:51:08

Nu ska jag ta bort allt och börja om, önska mig lycka till! Får se när det blir klart!


"baggy" kläder

2012-03-07 ♥ 19:50:54

Jag är nu tillbaka i mina "baggy" kläder efter en skön dusch.
 
Snart är det dags för köttfärsås och mäster kockarna. Sen vet jag inte vad som går klockan nio. Men klockan tio blir det att göra sig iordning och krypa till sängs, skola imorgon igen...

Så fort jag får tid ska jag göra om hela min design, eftersom att den har "låst" sig och vissa saker går inte att ändra på! Så som sagt, så fort jag får tid....

Ha nu en trevlig kväll och jag hoppas ni får en skön natt sömn!
Puss & Godnatt!


Nytt i garderoben

2012-03-07 ♥ 18:03:21



Skydd till hörlurs hålet & Knappar till hemknappen.


Svarta byxor, H&M, 99 kr                                  Chinos, H&M, 199 kr 


Shorts, BikBok, 149 Kr


hallon VS päron

2012-03-07 ♥ 17:13:02

Sitter nu på en färja som gungar väldigt mycket! Kom en mellan tur och fick åka med fram och tillbaka. Jag är iallafall på väg hem, har köpt lite saker idag faktiskt. Dock inte på Ullared med i andra affärer... Visar när jag kommer hem!

Idag har det varit en blåsdag. Det var inte så jag ville ha det. SOLEN?! Nu blir det iallafall hem och träna glosor, blir en flaska päron eller hallon saft också, ska bli skönt att sätta mig vid TVn senare också!

Tog också en mysig fika i stan, med ost baguette och en muffins med vanilj och päron. GOTT GOTT


Gissa rätt, få länk

2012-03-07 ♥ 14:09:00


Mums sallad

2012-03-07 ♥ 12:47:12

Har precis käkat lite lunch. Det blev mums sallas, som vi köpte igår!

Halv god englig mig...
Men vet ni en sak?
Det är jätte svårt att plugga spanska och engelska samtidigt, man bara blandar ihop alla glosorna. Jag kunde spanskan, sen gick jag egenom engelskan och nu har jag glömt några spanska glosor. Skit också, skulle tränat någon av dom tidigare men jag har verkligen inte hunnit dessa två veckor som varit!


O'boy

2012-03-07 ♥ 11:16:01

Sitter just nu med en varm kopp av detta

Sitter i en mysig tjock tröja och kollar på tv! Inte så mycket som går. Jag håller på att ta mig till glosboken för att plugga på spanska och engelska glosorna till imorgon, som jag inte tränat något på...
Annars blir det inga fler läxor denna veckan, tror jag och hoppas jag!
Googis Googis


Melon

2012-03-07 ♥ 09:28:21

Nu äter jag frukost, melon och ostfrallor. Väldigt skönt att ha studiedag!


today was a good morning

2012-03-06 ♥ 22:09:35

Ja, tänkte gå och borsta tänderna nu och lägg mig i sängen för att lyssna lite på ljudbok! Känner mig slapp i kroppen, i huvudet också för den delen...
Men i morse hade vi en fin himmel i allafall, jag tog ett kort genom fönstret

Fotogra-Jag , Kamera-Sony a290
Tycker färgerna är så härliga! Dålig kvalitet på bilden, men jag hade inte tid att ta fram stativ och grejs! Ni får nöja er med en sån denna gång!

Fick precis ett sms av min kompis, hon berättade att hon hade namnsdag idag,haha. Så många grattis på namnsdagen finaste, gulligaste och sällaste Ebban på jorden!

Idag jar jag ju fått fixat gympa kläder och jag har tagit min dagliga kvälls dusch, och nu vänytar sängkläderna som fortfarande är ganska rena, SÅ SKÖÖNT! Sov gott friends!


Bokrea

2012-03-06 ♥ 20:59:55

Var även på bok rea idag, fick med mig dessa två böcker:

Lite nytt att läsa är alltid kul! Får se när jag kan börja, imorgon kanske?

Men nu ska jag faktisk gå och titta på House! Får se vad han hittar på för dumt idag! Blir lite te nu också, slappa och ta det lungt. Ska försöka hitta min katt också! hon har nog gått till farmor... LIllis tycker om pappa och farmor, inte mig. Dummis!

puss sålänge iallafall!


Bravos Hallon&Päron

2012-03-06 ♥ 19:41:29

Hej, nu är jag hemma. Vi var och handlade lite mat också! Jag passade på att köpa den nya BRAVO JUICEN, HALLON & PÄRON.

VAD TYCKER JAG?:
Päron är gott
Hallon är gott
Tillsammans var det INTE så gott! Min favort är fortfarande äpple. Den nya Bravo juicen var ganska stark och inte så god. Provade även att blanda ut med lite vatten men det hjälpte inte så mycket. Den går att dricka men inte mer. Inte att jag tar ett glas och njuter av den!

På tal om att ta en kopp/glas och njuta, Nu ska jag ta en kopp te och ett glas päron saft och sätta mig för att njuta i soffan! Slänger in ett inlägg senare!


By bus

2012-03-06 ♥ 15:46:31

Ja, nu sitter jag på bussen med rejält kalla händer och tänker på en sak. Jag har kommit på mig själv med att inte kunna sitta i bussen med båda hörlurar i! Det har varit så sedan äckel gubben tog på mig i bussen för ungefär fyra månader sedan! Så nu sitter jag alltid med bara en hörlur i.

Idag fick vi till provet om antika Grekland, gick jätte bra. Sen gjorde vi även provet i grammatik idag, kändes också bra! Peppar peppar!

Men nu ska jag hålla blicken utåt så jag inte blir illamående! Puss


Snälla grannar

2012-03-05 ♥ 19:15:02

presens-nu
preteritum-igår
perfekt-har gjort
pluskvamperfekt-hade gjort
futuru-ska göra
Komparera adjektiv:
positiv     komperativ     superlativ
Tempus, plugg och plugg. Inget annat i högstadiet! Men annars? Inte mycket. Jag har en sur katt på mitt skrivbord och en hungrig mage. Hoppas pappa snart är klar med maten!

Men en glad nyhet har jag! På onsdag, då vi har studiedag blir det


YEY, SHOPING!

En sista sak i detta inlägg, idag när min granne kom förbi hade hon varit på bokrea! Eftersom jag gav hene cheescake(som hon tyckte var jätte god) så gav hon mig denna:

Snällt eller hur?
Tack så jätte mycket för den!


JULIA

2012-03-05 ♥ 17:56:40

Ja, idag kom nästa julia tidning, även denna gång en gåva:

Alltid lika kul att få den och se vad det är, inte alltid jätte kul saker, men vad förväntar man sig?

Ikväll blir det familjen annorlunda! Tycker det är så mysigt att kolla på! Får se vad som händer idag! imorgon ska jag in till stan efter skolan. Kolla på gympa kläder! Hoppas hitta något bra, eftersom jag bara har ett ombyte och vi har gypa två gånger i veckan så behöver jag ett par till!
Típs någon? på vart man kan hitta fina?


Hemma och ordklassen

2012-03-05 ♥ 16:50:10

Hej vänner,
Hemma från skolan nu och ska sätta igång och plugga för grammatik provet imorgon, måste säga att jag haft roligare i mitt liv! Men men, se det positiva. När det är gjort är det gjort! Nu sitter jag här med bubbelvatten och väntar på att pappa ska komma hem. När han kommer hem blir det lax och potatis!

Men som ni förstår hinner jag inte skriva nu, ska ju som jag sagt plugga, men jag slänger in en bild på dagens outfit:

Ha det bra sålänge!


Godnatt med ett fint kort

2012-03-04 ♥ 23:20:00


Med detta fina kort på mig och mina tjejer säger jag godnatt!
Behöver min skönhets sömn nu för att orka gå till skolan imorgon, men jag hoppas det ska bli en positv, enkel och glad vecka. Vi är ju ändå lediga på onsdag! Imorgon efter skolan blir det att träna till gramatik provet och sen vet jag att vi har två glosförhör, engelska och spanska.

Nu när det varit fullt ös här helgen, barn på 4, 6, 6, 9, 12 och 14. Måste ju därför säga att nu när det bara är jag igen känns ganska tyst. Det blir nog positivt att gå till skolan imorgon och få träffa alla! Saknar redan mina kusiner och kusinbarn! Träffar dom nog inte innan maj nu, när vi ska till norge!

God natt!


Not right now!

2012-03-04 ♥ 19:03:54

Hellooo,
Nu har dom åkt och jag sitter vid datorn för att plugga spanska, vilket jag också ska göra. Jag lovade ju er att det skulle blir bilder när dom hade åkt, och jag lovar. Det kommer, men inte just nu. Tänkte bara ta lite kort om allt nu innan jag ska träna och innan det blir mat och TV. Jag har iallfall haft en jätte trevlig helg och nu efter att ha rensat har jag hela 169 kort från två dagar!

Under gårdagen kollade vi självklart på melodifestivalen, vilken skit. Deprimerande! Att Sean Banan slår ut fem heta killar? Vad har hänt med Svergie? Björn och Thorsten i globen! Jag håller mig till Loreen! Får väll se hur det går nästa vecka sen!

Tänkte bjuda er på en bild, Dagens out fit från igår, i det underbara vädret:

Summer feeling!
Puss


Andra chansen

2012-03-03 ♥ 20:02:35

Förlåt för dålig uppdatering och bara mobilinlägg. Men jag har känt att det funnits viktigare saker denna helgen och inte velat lägga tid på bloggen! Men det kommer mycket uppdatering om allt när dom åkt hem! I promise!

Nu ska vi kolla på melodifestivalen, andra chansen. Så snart får vi veta vilka som går vidare till Globen, vi sitter klistrade!


Kurragömma

2012-03-03 ♥ 12:28:27

Hej på er,
Just nu leker jag Kurragömma med dom små barnen. Barn är så härliga! Om en stund blir det kanske fika, hoppas på det. Idag har jag tagit närmare 200 kort, men det kommer inte bli så mycket dator uppdatering under helgen, vilket ni kanske märkt?
Men för nu bjuder jag på ett kort från när vi var på lekplatsen förut, tagen med iPhone:


Fotograferat

2012-03-02 ♥ 21:43:40

Har precis varit ute och tagit lite kort tillsammans med Jessica och Elin. Lite underhållning! Sedan så sitter vi allihopa här nu och kollar på 101 dalmatiner... HÄRLIGT ÄR DET!


Här

2012-03-02 ♥ 17:14:42

Hej igen,
Har precis gjort klart min cheesecake och någon har precis kommit. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt, ikväll blir det iallafall tacos! Men titta vem som sitter här:


Vår helg

2012-03-02 ♥ 14:02:59

Ja, nu känns det verkligen vår! Vi har slutat skolan och det är helg! Idag har både vår jackan och conversen kommit på! HÄRLIGT, hoppas vädret håller i sig nu!


Mandeltårta

2012-03-01 ♥ 21:11:59

Ja, här har vi en mandeltårta!


Jag har precis fått klart mina blåbärs cupcakes och nu ska jag ta en snabb dusch. Efter det ska jag se slutet på dagens avsnitt biggest loser Sverige! Imorgon börjar helgen, som säkert kommer springa förbi. Lite ledigt ska iallafall bli skönt och sedan på onsdag har vi studie dag!
Sov gott nu!


PAKET PÅ POSTEN!

2012-03-01 ♥ 18:38:15

Har bakat fram till nu och jag ska aldelses strax fortsätta. Pappa kommer hem sent i dag så jag tänkte göra lite potatismos till middag och sånt. Men vet ni vad jag fick idag, ett paket:


och självklart var det skalet jag vann hos fina EMMA som kom:



Jag ska baka nu och sen ska jag visa kort på mandel tårtan, jag har nämligen lovat Ebba det, hon visste inte vad det var... :D Men ja, ska göra det nu direkt så jag inte behöver baka hela natten lång!


se det positiva

2012-03-01 ♥ 14:11:46

Nu ska jag se det positivt bara 65 skoldagar kvar till sommarlovet! Nu ska jag ha NO, sista lektionen. När jag kommer hem ska jag baka med min kusin!


Mouse

2012-03-01 ♥ 11:29:34

Vi har haft slöjd. Jag blev klar med min mus. Ska väll ändå vara ganska nöjd eftersom det är första gången jag virkat en sån gubbe(mus). Jag är redan trött och i har fyra lååånga lektioner kvar!
Men såhär se iallafall musen ut:


Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0