Kvällspromenad

2012-03-13 ♥ 18:27:20

Jag är just nu ute på kvällspromenad i solnedgången. Så härligt efteråt att känna att man rört på sig lite, annars är det ju bara gympan i skolan två ggr i veckan.

När jag kommer hem har pappa förhoppningsvis gjort middag och sedan blir det en dusch och lite mer övning till spanskan, kanske läser igenom förarintyget en gång till också.

Nej, fast att det verkligen känns som att våren är på G så har jag suttit här en stund nu och börjar bli lite kylig. Jag ska traska vidare hemåt!


Kommentarer
Postat av: A L I C I A J A S M I N E ♥

Fin blogg! :)

Hoppas du haft en bra dag, var gärna med i mina tävlingar på bloggen:

VINN NAILSTRIPES: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/march/vinn-valfria-nail-stripes.html

VINN VALFRI PRODUKT: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-presentkort.html



/ http://aliciajasmine.blogg.se

2012-03-13 ♥ 19:07:41
Blogg: http://aliciajasmine.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0