På G igen

2012-07-31 ♥ 10:01:37
Nu är vi på väg, jag gick upp halv sju, vilket är aldeles för tidigt enligt mig. Men nu är vi iallafall snart i Mullsjö! Vi ska åka i ungefär en och en halv timme till. Men snart ka jag stoppa ner datorn eftersom jag börjar må lite illa, jag brukar bli lite lagom åksjuk, usch!
Men här kommer iallafall min "dagens outfit"
Haha, grå jeans, svart tröja och vita converse!

Wallander

2012-07-30 ♥ 20:57:31
Nu blir det en annan deckare idag, nämnligen Wallander. Det är mina favoriter, Beck, Wallander, Irene Huss och Johan Falk. Men nu ska jag sätta mig i soffan med kvällens middag! Gott. 
Vild ris, kycklig och curry sås!
Allt är även packat så vi ska komma iväg hyfsat imorgon, men jag har ju lyckats vända på dygnet så vi får väll se... Men jag hoppas ni haft en trevlig dag och att ni får en god natt söm! 

Olympiska spelen - OS

2012-07-30 ♥ 20:13:00
Just nu är det ju sommar OS (olympiska spelen) i London. Jag tror inte jag har sett så mycket sport på en månad som jag gjort dessa tre dagarna som gått nu! 
Jag är konstnär! haha!

FAKTA:
De fem ringarna symboliserar våra fem världsdelar. Troligtvis är:
Blå-Europa
Svart-Afrika
Röd-Amerika
Gul-Asien
Grön-Oceanien.
 
Olympiska spelen är idag det största återkommande sportevenamenget. 
Sommarspelen hålls var fjärde år och är nästa gång planerat att ha i Brasilien. 1912 var de olympiska spelen i Stockholm Sverige! 
 
De grenar som ingår är:
Badminton pictogram.svg Badminton          Basketball pictogram.svgBasket          Table tennis pictogram.svgBordstennis          Boxing pictogram.svgBoxning          Wrestling pictogram.svgBrottning  
       Archery pictogram.svgBågskytte          Cycling (road) pictogram.svgCykelsport          Football pictogram.svgFotboll          Athletics pictogram.svgFriidrott          Fencing pictogram.svgFäktning
         Gymnastics (artistic) pictogram.svgGymnastik          Handball pictogram.svgHandboll          Judo pictogram.svgJudo          Canoeing (flatwater) pictogram.svgKanotsport          Synchronized swimming pictogram.svgKonstsim  
       Field hockey pictogram.svgLandhockey          Modern pentathlon pictogram.svgMordern femkamp          Equestrian pictogram.svgRidsport          Rowing pictogram.svgRodd          Sailing pictogram.svgSegling            Diving pictogram.svgSimhopp          Swimming pictogram.svgsimning          Shooting pictogram.svgSkytte          Taekwondo pictogram.svgTaekwando          Tennis pictogram.svgTennis          Swimming pictogram.svgTriathlon          Weightlifting pictogram.svgTyngdlygtning          Water polo pictogram.svgVattenpolo          Volleyball (indoor) pictogram.svgVolleyboll 
 

Mini PC

2012-07-30 ♥ 18:06:32
Imorgon åker jag och pappa upp till hans tjej. Vi har en bilresa på fyra timmar framför oss. Så nu har jag återställt min mini PC för att kunna hålla er uppdaterade på vägen. Bara jag inte blir åksjuk eller något annat dumt!
 
Håller nu tummarna på att mini PCn ska fungera bättre efter återställningen!
BILD

Liten båt blir ofta våt

2012-07-30 ♥ 15:03:14
Ja, nu var den lilla båten öst. Det behövdes verkligen! Vår stora båt öser sig själv, skönt att slippa tänka på båda båtarna iallafall! Vet inte om man ser så bra på korten, men det var riktigt mycket vatten. Tänk på att det är under "golvet" också, som kommer upp när man ställer sig i båten!

Frukost - smält ost och chai

2012-07-30 ♥ 13:08:15
God morgon igen,
Idag har jag ännu inga planer och jag tog en rejäl sovmorgon. Vakande vid halv ett, inte bra! Men nu har jag iallafall fixat frukost. Chailatte och hönökaka med smällt ost på!  Så gott!
Senare kanske jag ska gå ner till våran båt och ösa den, den sjunker snart eftersom det regnat och regnar så mycket. Men vi får ser hur det blir med den saken! 

MalinhjärtaLillis

2012-07-29 ♥ 19:42:18
Nu har vi varit en sväng förbi kiosken och köpt en kall cola inför kvällen. Eftersom det kom regn så blev det ingen brännboll eller grillning, men jag känner mig ganska trött så det gör inget. Istället blir det en kriminalare och lite mys vid TVn.
 
Så nu stänger jag av datorn, tar på mig mjukisar och slappar i soffan. Hoppas ni alla haft en bra söndag! Jag återkommer med mer uppdateringar imorgon! Puss och Godnatt från mig och Lillis!
 

Dagens outfit 29/7-12

2012-07-29 ♥ 17:16:12

Hunters

2012-07-29 ♥ 16:12:30
Min mormors katter är jägare i katt format... Förra veckan fick dom en fågel. Eller fick och fick dom tog! Känsliga läsare titta bort och läs inte mer, för snart kommer det en bild. Men jag vet att man inte kan sluta titta, mohahaha! 
Förlåt för det, men jag varnade er, hahaha!

KexChoklad

2012-07-29 ♥ 15:36:24
Jag äter en liten kex choklad till mellanmål just nu. Ganska så gott ändå! Dessa kexchokladarna är från Liseberg, när vi vann stjärnvinst där tidigare i sommar, 36 stycken!
Tycker ni om kex choklad?

Shopping

2012-07-29 ♥ 14:51:00
Nu tänkte jag visa lite kläder som jag köpt medans jag haft min "svacka" i bloggningen:

Baka Baka Baka

2012-07-29 ♥ 13:33:43
Jag håller fortfarande på att baka, men jag är inne på muffins nu. Äpplemuffins med topping! Hoppas det blir goda bara! Har hållt på ett bra tag nu, det var lite trixigt eftersom det var första gången och receptet stod lite krångligt... 
 
Ikväll kanske det blir brännboll och grillknytis här på ön. Vi får se, hoppas vädret håller i sig och inte börjar regna! Jag mår bättre så det är inte omöjligt att det blir av! Nu ska jag kolla till kakorna i ugen!

Recept på bröd utan jäst

2012-07-29 ♥ 11:40:10
Imorse bakade jag bröd till frukost. Tänkte att jag skulle lägga ut receptet. Det är ett recept utan jäst, så det är lätt att slänga ihop hemma om brödet skulle vara slut hemma en morgon.
Du behöver:
5 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
½ tsk salt
2 msk sirap
3 dl vatten
1 ägg
några solrosfrön
 
1. sätt ugnen på 200 grader. Blanda sedan mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke (Jag använde en matbredare). 
2. Blanda i sirapen och vattnet, arbeta för hand eller i maskin ihop allt till en deg. Rulla sedan till sex stycken bollar och lägg på en plåt med bakplåts papper.
4. Vispa ägget och pensla på bullarna. Strö till sist på lite solros frön.
5. Grädda i mitten av ugnen i ungefär 20-30 minuter. 
 
Lycka till!
 
 

Mordet är begått

2012-07-29 ♥ 00:01:00
Nu har Beck löst modet och vi har ätit upp godiset. Tänkte snart göra mig iordning för att gå till sängen, eftersom jag fortfarande inte är helt frisk! Lite ont i huvudet och täpt i näsan. Men det känns bättre nu.
 
Imorgon hoppas jag på bättre väder och på att jag ska må bättre, och så hoppas jag att alla får en god natt sömn. Sov gott

Love My Lillis

2012-07-28 ♥ 20:09:00
Tänkte bara slänga in en liten bild på Lillis, som förövrig har fått väldigt långt hår igen, innan vi snart ska käka köttfärsås och kolla på beck! vi har köpte lite dricka, godis och chips att mysa med.
Visst är hon fin!
 

Flowers

2012-07-28 ♥ 18:49:00

Större Naken katter

2012-07-28 ♥ 16:53:00
Här kommer lite nya bilder på min systers naken katter, nu har dom växt! HÄR hittar ni de gamla bilderna från när dom var mindre! Tror dom är lite över en månad nu. Sen har Mini bytt namn till Tussilago! Jag tycker de är så söta!
Vad tycker ni? Fina/Fula?
 

Recept på mumsig morotskaka

2012-07-28 ♥ 14:51:00
Till kakan:
200 gram smällt smör
6 dl rivna morötter
4 dl socker
4 st ägg
4 dl mjöl
2 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
 
Ugn 175 grader
1. Riv morötterna i en burk, samtidigt som du smälter smöret och låter det svalna. 
2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda de torra varorna och häll ner i ägg smeten. Lägg sedan i smöret och sist av allt blanda i de riva morötterna.
3. Lägg nu bakplåtspapper i botten av en lång panna och häll i smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i ungefär 15 minuter. Låt den sedan svalna.
 
Till Glasyren:
200 gram philapelphiaost
150 gram rumsvarmt smör
3 tsk vaniljssocker
3 dl florsocker.
 
4. Blanda alla ingridienser i en bunke, vispa till en slät smet och bred ut över kakan. Sedan är det bara att skära upp i lagom stora bitar och njuta!

Marstrand & Carlstens fästning

2012-07-28 ♥ 13:37:52
Nu tänkte jag börja med att berätta när jag var på Marstrand med mamma och hennes man. Det var jätta mysigt. Först på lördags förmiddagen den 21 juli låg vi och badade hela dagen. Sol och bad ute på Marstrand. solen sken och det var jätte mysigt! Båtarna i "Swedish Cup" åkte förbi oss också, många båtar var det! 
När klockan blev runt fyra gick vi till hotell rummet för att göra oss iordning, för klockan kvart i sju skulle vi vara på Carlstens fästning, som ligger längst upp på Marstrand. Vi kollade på Stefan Andersson och hans gäng. Det var underbart bra, rekomenderar det till alla! Lasse-Maja, No 90 kleist, Tordensköld och massa andra var med i skådespelet! Det var låtar från hans skiva No 90 Kleist, låtarna handlar om folk som satt på Carlstens fästning för länge sedan!
Tyvärr kunde inte min kamera ta kort i mörktet som var inne i fästningen....
 

Första gången nu!

2012-07-28 ♥ 11:38:44
  God morgon på er!

Jag sitter vid datorn för första gången på väldigt länge! Jag har inte haft tid och ork att göra det. Men nu tänkte jag gå igen om alla bilder och fixa lite collage till er! Men först ska jag äta frukost, flingor och chailatte! 
 
Later!

Everybody is beautiful

2012-07-28 ♥ 01:37:52

Nu är jag nog snart tillbaka! Känner mig mycket bättre nu och imorgon kanske jag kan börja uppdatera om allt som hänt i bilder och text. Känns som att jag har mycket att berätta, känns som att det har hänt mycket. Jag har vart på Marstrand, shoppat, smittat hela familjen med min förkylning och fotat mycket!

Trots att det flyger en jobbig mygga runt mitt ansikte så ska jag försöka sova, klockan är mycket, god natt!


Mys lunch med morsan i solen

2012-07-25 ♥ 14:30:23

Nu sitter vi i solen och käkar lunch, en sallad med avokado, fetaost, tomat, gurka, paprika och isbergssallad! Mums!


Bara 5 månader kvar

2012-07-24 ♥ 13:22:34

Kan inte fatta att det bara är fem månader kvar till julafton, mindre än ett halv år! Vill inte ha jul och kyla men jag vill träffa släkten och tomten! Hoppas tomten kommer med pengar och en kamera till mig!
(titta på bilden så ser ni varifrån den kommer)


Halsont och förlyld

2012-07-23 ♥ 10:43:22

Hur kan man lyckas med det på sommaren! Haft ont i halsen sedan i lördags morse och igår drack jag sju koppar te och åt fyra glassar, det hjälpte inte!

Stefan Andersson var grym och allt var grymt (förutom laxen) underbart var det, jag kan tänka mig att gå dit många gånger om! Dock kunde jag inte ta några kort... Men jag berättar mer senare.

Snart ska jag, mamma och mormor hämta mon syster. Vi ska nämligen till Freeport en stund, eftersom alla ändå är lediga! Men nu innan vi åker ska jag dricka upp min första kopp te för dagen.


Stefan Andersson

2012-07-19 ♥ 21:58:00
Som jag sa igår så åker jag på lördag till Marstrand för att titta på Stefan Andersson
BILD
Vet inte vilka låtar det kommer vara som spelas men hoppas på något från albumen "No 90 kleist" Eller "skepps råttan". Han sjunger om verkliga händelser från t.ex Marstrand och om skeppet ostindiefararen. Alltså platser som Göteborgare känner igen, det ska bli så kul!!!

Shopping från Ullared!

2012-07-19 ♥ 17:25:00
Om ni undrar över något, såsom priser eller så är det bara att fråga!! 

Tycker mindre om

2012-07-19 ♥ 15:50:18

Det finns saker jag tycker mindre om och det finns saker jag hatar. Så är det såklart för alla, jag tycker t.ex inte alltid om bambas mat och jag tycker inte om att bråka. Men det finns en sak som jag speciellt hatar, detta:


Update

2012-07-19 ♥ 01:12:26

En snabb uppdatering nu! För det första så får jag inte sitta vid datorn och inte så mycket med mobilen. För det andra så shoppade jag massa på Ullared, och ni kommer få se allt när jag får tid.

Igår hade vi middag och spelkväll med goa vänner, trevligt och mysigt. Vi var också vid kiosken och köpte glass, en cookie! Idag var vi också hos några vänner och drack lite päron juice!

Imorgon vid tio åker jag till stan för att shoppa och fika med Josefin, och på eftermiddagen åker jag in till mamma för att träffa min morbror, kusin och såklart mamma och mormor!

På lördag åker jag, mamma och hennes man till Marstrand för att kolla på Stefan Andersson och sova på hotell. Hoppas på att det blir mysigt och trevligt. Egentligen borde jag ha packat nu, men nej, tyvärr. Får stress packa och fixa imorgon.

Det var en snabb uppdatering om vad som hänt, uppdaterar när jag kan, och nästa vecka tror jag att det blir bättre, då är alla saker över, folk åker hem och jag åker hem!

Slänger in en snygg bild på mig och min kära Elin, som för övrigt befinner sig i Turkiet! Skulle gärna följt med eller åkt tillbaka till Mallorca.


Gekås, here we come

2012-07-16 ♥ 08:07:52

God morgon på er, hoppas att ni ligger hemma i sängen och sover vid denna tiden på lovet. Det gör inte jag! Vi är på väg till Gekås Ullared för att shoppa loss!!! Hoppas jag hittar massa saker, vet inte riktigt vad jag behöver, hmm...

Bild från gekas.se


Fler bilder från Mallis

2012-07-15 ♥ 19:00:00

Blöta katten

2012-07-15 ♥ 16:00:00
Det är farligt att ducha, tycker Lillis! Jag och hon var nästan lika blöta!

Avslappnad?

2012-07-15 ♥ 13:42:52
 
Då var jag hemma, en liten stund. Åker in till stan igen om ungefär tre timmar för att handla och sen möta upp pappas tjej och hennes dotter. Dom ska vara här till på torsdag och jag kommer inte få sitta vid datorn då!
 
Ikväll ska vi iallafall käka thai och imorgon ska vi till Gekås!!! Ska bli kul, hoppas jag! Det ska iallfall bli trevligt att träffa dom igen och jag hoppas att stämmningen blir lite mera avslappnad denna gången!men jag vet inte vad jag ska säga...
 

Bilder från landet

2012-07-14 ♥ 17:41:00

Tur vi är snygga

2012-07-14 ♥ 14:41:00
Bild från landet, på mig och mina kusiner. 
Måste säga att det är tur att vi är så nygga, haha! Kul hade vi iallafall. 
Andra bilder från landet kommer upp senare! Det är klart och det blev ganska bra, hoppas ni gillar dom!

Håller alla tummar!

2012-07-14 ♥ 00:54:11
Det tar sig med bilderna nu och jag har kommit en bit. Ska försöka göra klart, men jag måste faktiskt sova snart! Det tar längre tid än man tror att redigera alla bilder och sedan sätta ihop till ett collage! Men håll tummarna för mig, att iallafall en del kommer upp (tidsinställt) imorgon!
God natt!

Shoping på Gökis

2012-07-14 ♥ 00:30:49

Hemma bäst!

2012-07-13 ♥ 23:37:57
Oj, vad skönt att vara hemma!
Vi kom hem vid sex tiden och har nu bara tagit det lungt, är så trött och orkar inget alls! Ska redigera lite bilder och göra något collage sen om jag hinner och orkar. Annars kan det dröja innan det kommer eftersom jag har mycket på shemat denna veckan! 
 
Imorgon ska jag på morgonen/förmiddagen baka och sedan ska jag på eftermiddagen åka in till stan och fika med min kära mor! Ska bli mysigt, hoppas på lite fint väder också!
Puss sålänge!

Kor bor på landet

2012-07-12 ♥ 15:40:38

En bit utanför vårt hus här på landet går det kor och kalvar. Tre kor och tre kalvar. Som är inte så snygga, faktiskt ganska fula. Jag vill inte vara en ko, haha!
Vill du vara en ko? Kanske en kalv?

Kor har faktiskt fyra magar, om ni inte visste det.
Dom heter: Våmmen, nätmage, bladmage och löpmage. Ifall någon undrade!
Här är några kor:


Natt inlägg, olika stuff

2012-07-12 ♥ 02:23:00

Regnet öser ner här på landet och det vet jag eftersom jag precis var ute på toa och blev jätte blöt på en sekund. Inte så sköt!

Jag blev precis sugen på en sak.
Att baka! En morotskaka, en Cupcake eller varför inte en fresh citronkaka att stoppa i munnen med lite grädde på?!

Tur det inte regnat hela dagen, för idag har vi spelat minigolf (och druckit Kalle sprätt) då hade vi blivit blöta. Nej, regnet kom vid 22.53 om man ska vara exakt!

Men vet ni en sak?
I minigolfen kom jag trea av fem med 86 poäng, banorna var mega dunder svåra!
Nu måste jag somna om igen. Godnatt!


Hund nagellack

2012-07-11 ♥ 14:40:00
Min mamma målade "naglarna" på min systers hund torsdags

Lång promenad!

2012-07-11 ♥ 10:10:46

Igår gick jag och min kusin lång promenad. Runt hela ön, nästan 6 km. Duktigt tycker jag, jag känner att jag måste börja träna mera! En promenad varje dag. Eftersom vi gick samma runda i måndags också så är jag redan inne på dag tre.

Igår var vi även på Göksäter igen, shoppade lite mer, lite iPhone saker och annat. Billigt och bra! Jag ska visa allt jag köpte när jag kommer hem, promise!

Vädret är inte på topp, just nu sitter vi inne och kollar på TV, det blåser och är kallt! Men pappa och hans bröder är duktiga och jobbar på ute!


Naken katt

2012-07-10 ♥ 13:51:00
I tisdags var jag hemma hos min syster som nyss fått naken katt ungar, två stycken! De är faktiskt jätte söta! 
Första bilden är min systers naken katt och den andra är hon fodervärd till. Den andra är mamman till de två ungarna. Ungarna heter Spöket och Mini, min systers katt heter Monster och mamman heter Mira. 

Instagram

2012-07-09 ♥ 13:46:00
Ni kan följa mig på instagra, maliiinjohansson
Min senaste bild var denna:
17 likes på 2 minuter, inte illa! Nu är den uppe i 35 likes. 
 
Följ mig gärna!

Besök

2012-07-08 ♥ 14:45:19

Vi fick besök idag, gissa av vem?! ELIN & och massa tanter!

Vi har precis fikat massa, med fler tårtor, kakor och muffins! Jag och Elin sitter nu i solen och chattar lite på Facebook. Trevligt, men sen har jag tagit lite kort också...

Idag ska alla utom jag och pappa åka hem, vi ska åka och käka pizza. Sen imorgon kommer alla tillbaka, plus mina två kära små kusiner! Hoppas bara vädret blir som idag!
snyggingar på bild!


App!!

2012-07-07 ♥ 20:55:09

Jag är på landet, och mottagningen är usel! Trots det försöker jag skriva ett inlägg, eftersom appen är tillbaka, äntligen! Dock ser jag inga förändringar...

Idag har vi grillat, massa kött, jätte gott! Om en liten stund blir det tårta, för mon faster fyller år imorgon! Vi sitter ute, semester till trots, det regnar ju inte ialllafall.

Resten av våran släkt ska komma på måndag och vi ska vara här hela veckan för att jobba och bygga! Hoppas på sol och fint väder.

Jag ska försöka uppdatera lite under veckan, om jag får lite mottagning! Men tack appen att du är tillbaka igen.


för alltid i mitt hjärta & minne

2012-07-07 ♥ 13:13:00

RIK!

2012-07-06 ♥ 11:23:50
Jag vill vara rik. Har kollat på REA på Gina Tricot & H&M. 
Detta vill jag ha:
Storlekarna stämmer inte, eftersom det inte fanns i andra storlekar än dom som står!
VILL SHOPPA!
 

Vad betyder rubriik?

2012-07-06 ♥ 08:48:10
Uppe innan klockan idag, klockan står på nio! Men jag har inte sovit mycket inatt, halv tre/tre till åtta. Jag sov i soffan efter att ha vänt mig en biljon gånger pga av värme och annat. Men nu är jag sugen på frukost och sedan ska jag packa klart innan jag åker, 13.15. 
 
Idag kanske vi ska åka till Göksäter igen, hoppas det eftersom jag gillar att shoppa. Sen ska jag vara en vecka på landet, ta det lungt, gå till kiosken, springa/jogga och gå med hästarna.
 
Pusseluss
 

Världens bästa

2012-07-05 ♥ 22:20:00
Idag har vädret varit underbart. Jag och mamma satt ute i solen hela dagen. Så mysigt! Jag längtar så mycket efter min mamma när jag inte träffar henne, hon är världens bästa mamma! Vi såg en nyckelpiga också, en gul en. 
 
Imorgon åker jag till landet, stannar en vecka. Därför kommer bloggen "ligga nere" eftersom appen inte är klar och jag har ingen dator med, för det finns ingen mottagning. Kanske kan jag få några tidsinställda inlägg skrivna imorgon, vi får se! 
I

Dag 29

2012-07-05 ♥ 22:07:07
DETTA FÅR MIG ATT GRÅTA
Tanken på att någon jag känner skulle dö!
Att Jag aldrig får träffa John igen!
Vissa sorgliga filmer.
 

Jag är svag nu....

2012-07-05 ♥ 21:33:25
Detta är min blogg, och jag kan skriva vad jag vill, men vad har man egentligen en blogg för? Nu tänker jag bara skriva av mig. Eftersom jag känner skit och inte vet vad jag ska tänka eller säga. Detta kommer bli rörigt eftersom jag bara skriver vad jag tänker.
 
Idag mår jag inte bra, inte igår heller. Inte fysiskt dåligt, och inte direkt psykiskt heller, jag är bara ledsen och allt är jobbigt. Har brytit ihop minst tio gånger sedan igår eftermiddag. Så fort jag inte har något att göra och så fort jag blir ensam kommer det, liksom smyger sig på. 
 
Nu får jag aldrig mera träffa honom, och detta är riktigt jobbigt! Kommer sakna honom så SJUKT mycket! Han är världens gosigaste kille! Kommer och vill vara nära, som ett litet barn. Han blir (blev) glad när jag kom och viftade så mycket han kunde på sin lilla svans!
 
Varför ska naturen ha sin gång? Ibland hatar jag naturen, varför kan inte allt bara vara perfekt för en stund? Ingen är som honom, och ingen kan någonsin ersätta honom! Jag pratar såklart om min lilla John, VÄRLDENS BÄSTA, GOSIGASTE OCH SÖTASTE HUND!

JAG ÄLSKAR DIG LILLE JOHN WENNBERG
 
 

Dag 28

2012-07-04 ♥ 13:00:00
DOM FEM FINSATE LÅTARNA
  1. Från och med du - Oskar Linnros
  2. Av längtan till dig - Cajsa Stina Åkerström
  3. Love song - Ellie Goulding
  4. Du är allt - Chirley Clamp
  5. Some die young - Laleh

2 dagens vakt

2012-07-04 ♥ 10:49:07
Japp, nu är jag inne på andra dagens hundvaktning och vi har precis varit ute på promenad och ätit. Just nu leker han med en korv leksak i soffan och morrar för sig själv! Jag älskar verkligen det lilla livet John.
 
Om ungefär en halv timme ska jag lämna honom en stund och åka för att fika med syster och mormor, det blir kanske lite mer frukost aktigt.... Nu ska jag gosa lite med Jonte innan vi ska åka, han blir ju ensam en stund.
Vad ska ni göra idag då?

UNDERBART

2012-07-03 ♥ 19:01:00
Nu har mamma kommit hem, vi ska grilla, underbart. Kyckling, ost, bacon mm. Jag är riktigt hungrig nu, måste jag faktiskt erkänna. inte ätit sedan halv tolv och då en macka och en skål flingor och youghurt!
 
Förut käkade jag, mormor och syrran MASSA glass från Triumf glass, jätte gott. Imorgon blir det lunch med syster och mormor på stan också. Trevlig.
 
Men nu ska jag ta vara på tiden med mamma och jag får se när jag känner för att uppdatera igen! Puss sålänge!

Röstat

2012-07-03 ♥ 17:56:22
 
FÖR ATT FÅ EN LÄNK HÄR, RÖSTA PÅ MINA BILDER. GÅ TILL DETTA INLÄGG -->  http://lillamalins.blogg.se/2012/july/rosta-rosta-rosta.html#comment

Dag 27

2012-07-03 ♥ 14:57:00
NÅGON DU VAR NÄRA VÄNN MED SOM LITEN
Tänker inte prata om det här. Men jag kan säga att jag hade en fantastisk vänn. 

Hundvakt till John

2012-07-03 ♥ 11:25:43
Här har vi min lilla gosse voove som snart ska få sig en promenad. Fast han ser rätt trött ut så jag kanske får vänta en stund... Min syster kanske kommer hit också, men sin gigant hund!
Jag och mormor sitter iallafall och kollar  på bilder från när jag var liten, jag ska skanna in bilder och sedan ha i min fotobok som jag håller på att göra hemma, den blir awesome. Det är mitt liv i bilder, från 1998-2012!
 
Om ni ska göra en fotobok tipsar jag er om http://www.japanphoto.se/, awesome och mycket möjligheter!

Shopping, Gökis

2012-07-03 ♥ 10:51:00

Uppe med klockan....

2012-07-03 ♥ 07:05:56
... och klar innan klockan sju, vad ska jag göra nu?! 
Funderar lite på att väcka Lillis, men det vore ju inte så snällt, så jag får väll gå och städa lite eller något...Klockan sju, tror inte ens på det själv, usch! Blir nog TV en stund och ett glas juice. Hoppas ni sovit gott iallafall, och slipper gå upp så tidigt! Ha en super, mega, fantastiskt bra tisdag!

färja, färja, buss 24, buss 20

2012-07-02 ♥ 22:14:30
Det är min resplan imorgon när jag åker till mamma. Mamma jobbar men jag ska vara med mormor och vara hundvakt åt John, ska åka redan kvart i åtta, skol tid, får se om jag kan komma upp så tidigt! Ska kolla på Wallander en stund innan jag ska göra mig iordning och lägga mig, hoppas på att kunna somna idag, jag har total vänt på dygnet nu! 
Lilla John.
 
Vad ska ni göra imorgon?

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

2012-07-02 ♥ 20:04:02
Rösta på mina bilder i Saras matkasses djurtävling! Tryck på på bilden du vill rösta på, så kommer du till den sidan där du kan rösta. Rösta mer än gärna på båda bilderna! ALLA som röstar och skriver här får en länk! Det tar en minut, så snälla rösta på mina bilder! 
Eller/och
 
 

Beautiful pictures, från Landet

2012-07-02 ♥ 16:43:03

SNART KLAR

2012-07-02 ♥ 15:34:22
Suttit i några timmar och försökt få ihop ett inlägg med bilder från landet. Det tar tid, eftersom bilderna var aldeles för stora och inte gick att ladda upp. Men nu har jag fått ändrat storlek på några iallafall! Så är inne i det sista nu. Men jag får se om jag hinner få det klart innan jag ska åka in till stan och handla. Ska åka om ungefär en halv timme, jag ska skynda mig så får vi se!  
 

Dag 26

2012-07-02 ♥ 13:55:00
BÄSTA STÄLLET DU VARIT PÅ
Många ställen, jag trivs bra hemma hos mamma & pappa. Men det är ju skönt att vara utomlands. Landet är ju också skönt! 

få en bild i internet fliken, blogg.se

2012-07-02 ♥ 13:05:32
För att få en bild i fliken:
Gör såhär:
Ladda upp en bild, storleken spelar ingen roll. Kopiera sedan bildens URL:
 
Gör sedan såhär:
1: Gå till Design
2: Välj redigera kodmallar
3: Leta upp </head>   ( om du inte hittar tryck på ctrl+f och sök på det, så hjälper datorn dig att hitta)
4. Klistra in följade kod under </head>
<link rel="shortcut icon" href="Din bild adress"/>
 
5. Ta nu bort "Din bild adress" och klistra in URL adressen till din bild som vi kopierade förut. Såhär: 
 
Sen sparar du eller förhandsvisar, uppdatera sidan så blir det såhär:
 
Gör nu samma i alla kodmallarna!
 
Hoppas ni fattar, om det är något ni undrar, Fråga bara!

God Morning Something

2012-07-02 ♥ 11:54:12
Idag är ännu en dag med halv taskigt väder, men jag har inte varit ute ännu. Jag tänkte baka bullar om en stund, och sen åka in till stan för att möta upp pappa och handla mat, eftersom man måste ha mat för att överleva, haha. 
 
Egentligen ska jag ta mig upp ur soffan och göra något vettigt av denna dagen, men det är sååååå skönt att bara  ligga i soffan och ta det lungt ett tag. Sommarlov är väldigt, väldigt skönt!
 
 

Ny header

2012-07-02 ♥ 01:58:35
Vad tycker ni om den nya?
Tryck F5 om ni inte ser
NY:
GAMMAL:
 
 
Bättre / Sämre?

Pillat lite

2012-07-01 ♥ 23:33:41
Som ni kanske ser har jag ändrat lite på min blogg nu, saker som signatur och rubrik (hjärtana). Men jag tänkte göra lite mer små förändringar innom en snar framtid, men inget som kanske märks så mycket! Jag ska redigera lite bilder nu och får se om jag kan få upp några imorgon, 300 bilder kan ta tid att redigera! 
Men här får ni en bild iallafall:
Har man något gott blir man poppis! 
Fotograf: Elin - På foto: Jag & hästar - Kamera: Sony A290

Fotboll

2012-07-01 ♥ 21:07:39
Här hemma är det fotboll som gäller just nu. Och jag säger som min mamma sa när jag pratade med henne förut.
"Jag hejar på Spanien, för Italien gav oss inga poäng i eurovision song contest."

HEJA SPANIEN!
Bildkälla

Dag 25

2012-07-01 ♥ 20:34:38
DET JAG TÄNKER PÅ JUST NU
Jag tänker just nu på vad det ska bli för middag och hur jag ska orka redigera alla bilder från i helgen! Sen tänker jag lite på när pappa ska komma hem och när jag ska orka ta mig ner till duschen, eftersom jag verkligen behöver duscha. Sen tänker jag på om jag ska orka baka bullar imorgon!
Kul tankar eller?

Receptet på mina bullar finns på större bild under kategorin RECEPT i menyn!
 

Kiosk nästa!

2012-07-01 ♥ 19:35:40
 
Oredigerad - Fotograf: Elin - På foto: Jag
Hej vänner, nu är jag hemma igen. Fast nu ska jag gå. Till kiosen. Kommer hem om typ tio minuter igen, då ska jag kolla igenom alla bilder som blivit tagna i helgen, snart kommer pappa hem också! 
 
Detta sommarlov har knappt blivit semester än, allt går i ett och jag har inte fått mer än EN ordentlig, lång sovmorgon hemma än! Men det är skönt ändå, jag vill nästan ha det så! Vi hörs snart!

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!

RSS 2.0