Stockholms dag

2013-10-19 ♥ 18:07:48
Säglestorg, Plattan, Gallerian, Gamla stan, Riksdagshuset och kungliga slottet, det finns mycket i Stockholm och jag har det en del av centrum under dagen! Utöver det så finns det, tro det eller ej, tunnelbanor och trädgårdar.
Vi lunchade på Hard Rock, rockigt gott! Jag käkade en fresh sallad och vi delade på en natcho, riktigt härligt och gött.

Vi gick även förbi biografen där Olof-Palme spenderade sin sista tid i livet och även platsen där han senare blev mördad, historiska plus poäng till mig!

Jag har upptäckt Stockholms "kultur" och jag säger ärligt att jag föredrar Göteborg. Krångligt och framför allt dyrt att ta sig från förorten till centrum, vilket det inte är i Göteborg (från där jag bor till centrum). Tempot i Göteborg är betydligt lugnare och mer harmoniskt. Kanske är det bara min inställning, "the typical Göteborgare". Men jag kan inte neka till att Stockholm har många kända och historiska platser, och det gillar jag ju!
Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0