Put it behind

2013-10-17 ♥ 18:50:03
Jag har precis mejlat iväg två relativt stora arbeten till två av mina relativt ovetande lärare. Gött, nu lägger jag det bakom mig och går vidare, nästa steg är att packa! Jag såg precis färdigt säsong 3 av Grey's Anatomy också, en effektiv eftermiddag. 
Andledningen till att vi (jag, mor och plastis) ska åka till Stockholm imorgon är för att hälsa på min morbror, vi träffas inte speciellt och vår kontakt är väl inte heller den bästa, så det ska bli spännande! Dessutom så får jag ju upptäcka vår huvudstad också. 

Mitt internet o telefonen tog slut igår, så nu är det mest likt en sköldpadda, det firar jag med att gå på första lektionen (samhäll) imorgon, innan vi ska åka på en drygt 5 timmars bilresa. 
Lovely! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0