Onödigt godis

2013-10-18 ♥ 16:59:17
Vill ni veta en sak, jag får ont i örat när jag sätter in ett örhänge. Det beror på att det var såpass längesedan jag använde örhängen! Onödig fakta! 

Snart når vi vårt mål, drygt 40 minuter kvar. Jag har fördrivit tiden med CC, sms, lite religion och framför allt godis & Loka! 
Vad har ni för planer en helg som denna? 

Förresten så är det lite snö efter vägarna här vi är och har varit det sedan en bit tillbaka (mellan Göteborg - Stockholm).

Kommentarer
Postat av: Anna

Hur mycket insulin brukar du ta till godis ungefär? Kan inte du skriva lite mer om din diabetes, kost och hur många enheter insulin du brukar ta? Kram! PS. Ha det bra i Stockholm!

2013-10-18 ♥ 19:22:39

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0