Mitt i gymnasiedjungeln

2013-10-10 ♥ 21:04:56
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har massor av spännande saker på gång just nu! Jag kanske ska börja från början, vart den nu är, vi kan säga i tisdags då jag var på gymnasiemässan med mamma. Onsdagen föll som den borde, jag pluggade.

Idag hade vi slöjd första lektionen, där vi till Inga-Lills stora sorg pratade om gymnasium hela lektionen istället för att jobba, men hon sa inte så mycket. På spanskan tog vi ner stolarna för att sedan ställa upp dom och gå till bussen. Idag var det nämligen gymnasiemässa på svenskamässan i Göteborg tillsammans med klassen. Även andra gången på mässan blev en besvikelse, alldeles för lite gratis godis och pennor! 

Som ni kanske förstår är jag mitt i gymnasiedjungeln just nu, det är faktiskt riktigt spännand att undersöka möjligheterna för min framtid, och jag har absolut fått mina favoriter, inom kort är det dags att ge sig ut på öppethus i de olika gymnasieskolorna, se det bildligt, en bild säger mer än tusen ord! 

Inte nog med detta så har jag ett otroligt stort geografi-prov imorgon, vilket är grunden för mitt betyg till jul, grunden inför sökandet alltså. Jag har pluggat som en galning, sista dagen som vanligt, typiskt mig. Men nu ser vi positivt på det hela och säger att det kommer gå bra! 
En snapchat bild på mig där jag befinner mig i plugg-action kanske är på sin plats här.

Någon mer som befinner sig i djungeln? 
Önska mig lycka till med allt!  

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0