is som i Lillis

2013-10-26 ♥ 00:01:06
Om man kan dö av trötthet så är jag inte långt ifrån nu, usch vad jag är trött. Trots den tidiga morgonen i onsdags har jag inte kunnat somna på kvällarna och behövt gå upp tidigt på mornarna, så även idag, det är andledningen till att jag fortfarande är vaken. 

Under eftermiddagen har inte ens orden i min telefon blivit rätt och om jag inte kan skriva på en telefon som rättar felstavning så är det illa, dessutom så är det otroligt varmt i mitt rim nu också. Jag försökte läsa några sidor i min läsebok, men gav upp den efter att ha läst om de två första meningarna närmare en miljard gånger.

Men nu ska jag och Lillis släcka lampan och sova, och bara för att hon har lättare att somna en jag så ska jag tjuvstarta! Sov gott! Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0