Godmorgon

2013-10-11 ♥ 07:54:00
Hoppas ni har fått en härlig och behövlig nattsömn nu, och tar denna fredagen med storm, för sedan är det helg och några dagars ledighet! 
Idag har vi sovmorgon och jag startar dagen med en härlig, banan/hallon smoothie! Första lektionen är det prov så jag laddar upp ordentligt, jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och slänga på mig lite kläder, men inte samtidigt såklart! 
 
Planerna inför helgen är ganska oklara, jag tror det blir ganska lugnt faktiskt, jag ska försöka plugga lite och framför allt ta det lungt framför en TV-serie som jag nu nått säsong tre av sedan förra veckan, gissa vilken? Nämligen denna, såklart!
Ha en bra dag! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0