Frissipissi

2013-10-16 ♥ 16:46:56
¡Hola! Jag är på väg in mot stan (igen, det känns som att jag skriver det hela tiden). Idag står en klippning på schemat klockan 17:30, vi fick boka en "akuttid" igår eftersom mitt hår snart ramlar av för att det är så otroligt slitet, så nu känns det bra att få det gjort. 


När jag kommer hem blir det lite plugg, jag använde felen tid på både SOn och matten idag, så det blir extra jobb hemma. Dessutom ska jag borsta Lillis innan vårt hem är hårfullt.

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0