FN-dagen

2013-10-24 ♥ 12:27:39
Dag "förentanationernas-dag"! Jag hade gärna spridit lite av deras underbara budskap här på bloggen, men känner att jag inte se tillräckligt på fötterna för det och ber er istället att googla, när ni ändå håller på kan ni kolla lite närmare på "Jakobsminne". 

Vi har under förmiddagen sysslat med lite aktiviteter rörande detta, konsert i FG, föreläsning i bamba och andra övningar i klassen blandannat, vår skola har valt att satsa på detta, hur folk har det i andra länder osv. Dessutom så har vi ett projekt varje år där vi samlar in pengar, "operation dagsverke". 

Nu har vi fått i oss lunch och snart är det dags för paneldebatten i NO. Efter skolan är det dags för mitt andra öppethus, Plusgymnasiet
Passa på och njut av ERA rättigheter, dom är inte självklara! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0