Vad betyder rubriik?

2012-07-06 ♥ 08:48:10
Uppe innan klockan idag, klockan står på nio! Men jag har inte sovit mycket inatt, halv tre/tre till åtta. Jag sov i soffan efter att ha vänt mig en biljon gånger pga av värme och annat. Men nu är jag sugen på frukost och sedan ska jag packa klart innan jag åker, 13.15. 
 
Idag kanske vi ska åka till Göksäter igen, hoppas det eftersom jag gillar att shoppa. Sen ska jag vara en vecka på landet, ta det lungt, gå till kiosken, springa/jogga och gå med hästarna.
 
Pusseluss
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0