2 dagens vakt

2012-07-04 ♥ 10:49:07
Japp, nu är jag inne på andra dagens hundvaktning och vi har precis varit ute på promenad och ätit. Just nu leker han med en korv leksak i soffan och morrar för sig själv! Jag älskar verkligen det lilla livet John.
 
Om ungefär en halv timme ska jag lämna honom en stund och åka för att fika med syster och mormor, det blir kanske lite mer frukost aktigt.... Nu ska jag gosa lite med Jonte innan vi ska åka, han blir ju ensam en stund.
Vad ska ni göra idag då?

Kommentarer
Postat av: Micaela

sv: okej, trevligt! ;)

2012-07-04 ♥ 12:20:10
Blogg: http://miicaelacaldegren.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Tack så mycket!:D
Hur äre med dig idag då?:)

2012-07-05 ♥ 01:27:32
Blogg: http://maolions.blogg.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0