Vart är toppen?

2013-10-01 ♥ 19:44:47
Situation just nu
In el soffan!

Jag känner mig långt från på topp just nu. Jag har massor att göra, såsom matte inför prov på torsdag, religion, svenska och lite engelska. Men vart är min konsentration (och motivation), under denna skoldagen jag jag fått så mycket som ingenting gjort...

Jag vet inte om jag är hungrig? Trött är jag och soffan vann idag kampen mot pluggandet, min hjärna och kropp insisterade och svek mig. Men jag andas (och äter) och tar nya tag snarast! Huvudet spränger också, kanske ät det feber på gång! Jag håller tummarna för att det inte är så! 

God natt! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0