Så att säga

2013-10-13 ♥ 21:40:00
Jag har haft blandade saker på gång idag, men vi vaknde till ett stömavbrott, alltså ingen värme, ingen varm mat och framför allt inget ljus! Men jag gjorde mig iordning med hjälp av en ficklampa och vi kom iväg till stan. Innan vi lämnade Camilla vid bussen tog vi en te på Espresso House, eftersom vi  inte kunde ta någon hemma. När Camilla var tryggt avlämnad på centralen så gick jag och pappa för att handla lite, jag hittade äntligen en ny (och välbehövlig) väska, och jag tackar pappa som betalade, tills vidare... 
 
På vägen hem åt vi lunch ute och jag "firade" med ett blodsocker på 21,1... Jippi, vilken glädje! Men jag tar tag i det NU för snart ska jag till min läkare, närmare bestämt dem 1 novemver. Kommande vecka har en del spännande saker planerade, men jag säger inget än, utan ni får helt enkelt vänta! Jag avslutade kvällen med lite matte, och nu ska jag snart göra mig iordning för en tidig kväll.
Jag avslutar kvällen här på bloggen med en glad bild från Turkiet, Sov gott!

Kommentarer
Postat av: mormor

ajaj...

2013-10-13 ♥ 23:59:16

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0