Hovmästare idag

2013-10-25 ♥ 18:29:19
Idag fick jag till min stora besvikelse hem en klänning som jag inte alls gillade från zalando, så det blir en retur och letande efter en ny. Jag ska ha den på lördag nästa vecka, då det är halloween party hos Matilda och sedan jul, nyår osv. 

Idag har jag inte haft tid att skriva, hela dagen har mer eller mindre gått åt till att torka bord i bamba och sedan fick vi sluta en timme tidigare. Så nu kan ni önska mig grattis till höstlovet 2013. Vi inviger denna kvällen med tacos.
Taco kväll:Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0