Sista kvällen

2013-04-28 ♥ 00:31:50

Sista kvällen bestod enligt programmet av en bibelpromenad, nattvardsgudstjänst och korv grillning. Kvällen till ära bjöd på en riktigt vacker solnedgång också, det blev en mysig sista kväll även om det var riktigt kyligt. Jag åt tre korvar och drack en cola light.

Inte nog med det så avslutade vi själva kvällen inne i vårt rum med lite kortspel på golvet med täcken och kuddar. Sedan spårade det ur totalt och vi sa olika ord, t.ex. bebis och skrattade så vi nästan kissade på oss. En mysig kväll blev det tillslut ändå alltså!

(Bilderna från kortspelet är tagna av Moa, http://baradiinmoa.blogspot.se)


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0