Magnum

2013-04-14 ♥ 15:08:00
Magnum glassarna har alltid legat bland mina favoriter, även om jag såklart tycker att vissa smakar bättre än andra. Så när jag i år såg att det skulle komma flera olika nya sorter så blev jag överlycklig, det blev inte heller värre när jag fick veta vad de nya smakerna skulle smaka!
Magnums nya 5 LOVING KISSES. Jag har provat no.2 LOVING KISS, den var riktigt god, lite fresch och inte för stor! Det är bitar av bär och något annat vitt i, helt underbar! Jag kan inte vänta på att få testa de fyra andra smakerna!
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0