Frukost time, mmm

2013-04-07 ♥ 11:47:05
Idag blir det lite lyx frukost, youghurt, knäckebröd, morötter och en klementin. Frukosten är väldigt svår att räkna insulin till om jag inte äter som vanligt, men vi får se. Ibland får det bli lite fel!
 
Idag ska jag som sagt plugga lite, men jag ska nog även vara med Ebba, fota lite och sncka. Jag hoppas att vädret är som det är idag, värmen är tillbaka nu på morgonen och jag vill kunna vara ute större delen av dagen! Njuta sista dagen av lovet, för imorgon är det ju faktiskt dags att gå upp tidigt på mornarna igen. 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0