Endast Malin är vaken

2012-01-07 ♥ 00:50:59
Som rubriken lyder, Endast jag är vaken här hemma så jag plockade fram datorn ennu en gång idag. Stackarn, starta och stängas av... Jag verkar vara den enda bland alla jag känner som inte är trött. Så tråkigt att vara vaken själv så jag roar mig med att roa er, kul va?

Blåsten är även tillbaka nu, Så tröttsamt. Det skakar i väggar och låter läskigt. Men jag känner mig van nu. Jag har spelat wordfeud hela kvällen för att fördriva tiden. Mot pappa(som precis gick och la sig) och sedan mot min kusin och mitt kusinbarn i Norge, vi spelade på norska så jag hade lite svårt att få bra ord, haha.

Kollade även på mormors kamera tidigare under kvällen när jag skulle lägga in bilden jag visade er tidigare. Då hittade jag denna bilden:

Den är tagen den 15 mars 2009. Tyckte den var ganska söt och sen hade jag ändå ingen annan bild att visa er!


En sak till innan
jag ska gå och göra mig iordning. Jag är med och tävlar om Zumba dvd hos http://eemma.se, Hon har tävlingen i sammarbete med uffessakerochting.se. Om du också vill vara med i tävligen får du gå till Emmas roliga och fina blogg som alltid har roliga tävlingar. Så vad väntar ni på? var med ni också! gå till Emmas blogg!
http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se http://eemma.se

Hoppas jag vinner, jag behöver värkligen röra lite på mig efter all julmaten!


Puss, kram & Godnatt!

Kommentarer
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

kul att du är med & tävlar om en vara från uffessakerochting! :D



allt bra med dig?:) kram

2012-01-07 ♥ 08:26:17
Blogg: http://eemma.se
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

sv: vi har inte bokat än :D ska till resegrejset idag och hämta papper sen ska vi boka i veckan :D får se vilket hotell de blir:) kram

2012-01-07 ♥ 08:43:33
Blogg: http://eemma.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0